Идеалният овлажнител

Forever Living е най-големият производител на алое вера и продукти на базата на алое вера в света. Като експерти, ние сме компанията Алое Вера.
Ние сме се посветили да търсим най-добрите природни източници за здраве и красота и да ги споделяме със света. Във Forever комбинираме чисто алое вера с естествени и научно усъвършенствани съставки, специално подбрани да допълват и засилват ползите от алоето.

От растението до продукта за вас.

От момента, в който нашето алое е засадено в земята, докато стигне до вашите ръце, ние контролираме процеса.
Ние притежаваме земята, върху която расте алоето. Нашето алое се прибира ръчно и се нарязва на ръка, за да извлечем деликатно мощния гел от вътрешността на листата и да ви осигурим най-чистия и пресен гел от алое вера. След това се обработва асептично в рамките на часове след прибирането на реколтата, за да се запечата свежестта.
По време на нашия производствен процес ние извършваме над 1,4 милиона теста за качество на година, за да гарантираме, че ще се насладите на силата на алое вера, точно както природата е предвидила. Представете си, че разрязвате листо от алое и консумирате гела директно от растението.
Нашите продукти от алое бяха първите, които получиха печата за одобрение на Международния научен съвет за алое за съдържание и чистота. Ползите включват подпомагане на здравословното храносмилане, насърчаване здравето на имунната система, спомагане за поддържане на естествените енергийни нива и дентално здраве и хигиена.

За ДИАНА

През 2014 година 2 месеца след раждането на сина ми, той започна да се обрива. Поставиха му диагноза атопичен дерматит. Ходихме по дерматолози, хомеопати, но те не успяха да помогнат на детето ми, чиято кожа се влошаваше. Тогава една акушерка ме запозна с билката алое вера. Разказа ми и за бизнеса от вкъщи. За мен беше важно да подобря здравето на сина ми и се фокусирах върху продуктите. Алое вера помогна на детето ми да расте и да се развива. Привлече ме и възможността за бизнес, но имаше една огромна пречка за мен. Мисълта за продажба ме блокираше. Затова започвах да работя и спирах много пъти. Естествено като всеки човек и аз ходя до магазина, а там се искат пари, за да си купя храна. И започнах да търся начини да заобиколя директната продажба. Открих онлайн работата с Форевър и така започна моят бизнес. Освен на подобрено физическо здраве се радвам и на подобрено финансово здраве.

Кажете ми повече!

За какво се интересувате да научите?
Продукти Бизнес И двете
С въвеждането на информация за връзка се съгласявате да получавате маркетингови оферти в съответствие с нашата  Политика за поверителност.

Алое активатор

  • Без парабени
  • Идеален за атопична кожа
  • Овлажнява
  • Съдържа витамини А, С, Е
  • Съдържа алантоин
  • Подходящ за вегани
  • Подходящ за вегетарианци
  • Без глутен

Опитахте ли разликата?

Тази страница принадлежи на официален собственик на Forever Business
Авторско право © 2021 Forever Living Products
x
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че получавате най-доброто изживяване. С използването на нашия уеб сайт вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки.! More info.